e-commerce.pl Mapa Strony Powiadom Kontakt
Data niedziela, wrzesień 23, 2018
 
 

Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

E. Wedel Mieszanka Wedlowska classic


Ocena ogólna:
2.2
43
głosów
Polecany przez: 232/487 osób (
48
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Smak:
1.9

2.0

3.2

1.8

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację E. Wedel Mieszanka Wedlowska classic




Opinie o E. Wedel Mieszanka Wedlowska classic

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: Michal(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 17.09.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:
- Bez smamu ani zapachu.

Opinia o produkcie:
Absolutny szajs.pamietam ten produkt z lat gdy wedel byl 22 lipca to byl rarytas.tersz to jest g...no


Przydatność opinii 50% (
1/2
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: Wojciech(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 07.09.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- Nie ma żadnych !!!

Wady produktu:
- Smak i kiepskiej jakości składniki. Stosunek ceny do jakości. Ogólnie jednym słowem straszne badziewie !!!

Opinia o produkcie:
Właściwie powinni zaprzestać produkcji tego świństwa !!!


Przydatność opinii 50% (
1/2
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: europa(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 03.09.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Ten produkt nie dostaje ode mnie zadnej gwiazdyDostalam mieszanke wedlowska w prezencie( mieszanka nie mozna tego nazwac bo sa tylko dwa smaki, pierot i bajeczny). Mieszkam za granica i wlasnie sprobowalam pierota i bajeczny i musze napisac ze gorszych slodyczy jeszcze nie jadlam, najtansza bomboniera w aldi smkuje z porownyniu z tym czyms bosko. mieszkanka wedlowska okropnosc okropnosc prosze nie trujcie sie tym i nie kupujcie tego, to jest naprawde niedobre, caly kilogram wrzucilam wlasnie do smietnika.


Przydatność opinii 50% (
2/4
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: Alka(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 22.08.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- no nie wiem, papierki są przyjemne w dotyku?

Wady produktu:
- smak
- składniki
- E476 w składzie!

Opinia o produkcie:
Bardzo się zawiodłam to nie jest to samo co kiedyś, zdecydowanie polecam wybrać inny smakołyk do kawki


Przydatność opinii 50% (
1/2
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: Edzia(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 29.12.2015 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- ładne opakowanie i papierki od cukierków

Wady produktu:
- wyrób czekoladopodobny
- w zestawieniu z niską jakością cena za wysoka
- mała różnorodność smaków

Opinia o produkcie:
Należę do pokolenia pamiętającego prawdziwą mieszankę wedlowską z czasów PRL. Niestety, obecny produkt to wyrób czekoladopodobny, zwłaszcza Pieroty są maziste i bez smaku. Jedynie cukierki z galaretką są zjadliwe. Brakuje takich smaków jak dawna Targarona czy irysowy. A wszystkie cukierki oblane marnej jakości czekoladą. Niestety o pozostałych produktach Wedla, jak Baryłki czekoladowe, czy ptasie mleczko, też niewiele dobrego można powiedzieć.


Przydatność opinii 86% (
6/7
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: smakosz(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 19.12.2015 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- wygląd

Wady produktu:
- okropny smak czegoś tłustego
- słabej jakości czekolada
- utwardzony olej w składzie mieszanki!

Opinia o produkcie:
Zdecydowanie odradzam! Wedel zmienił recepturę mieszanki, to nie jest ten smak i jakość co jeszcze parę lat temu. Otrzymałem teraz w prezencie, w smaku okropny posmak tłuszczu. Przypomniałem sobie, dlaczego od wielu miesięcy... Poprawka, od paru lat, już tego nie kupuję. Z zalet pozostał tylko wygląd, lecz jak to się mówi "nie oceniaj produktu po opakowaniu".


Przydatność opinii 83% (
5/6
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: sin(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 31.12.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:
- smak,smak i jeszcze raz smak

Opinia o produkcie:
E.Wedel to już niestety przeszłość!Mieszanka to zbitek okropnych, chemicznych i oblanych czymś czekoladopodobnym okropieństw. Dostałem w prezencie na święta i jej okropny smak utwierdził mnie w słuszności rezygnacji ze słodyczy tej marki.Nowa tzw "jakość" wprowadzona przez obecnych właścicieli zniszczyła wszystko z czym identyfikowałem nazwę E.Wedel.


Przydatność opinii 88% (
7/8
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: nie to samo(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 08.12.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- Niestety już brak

Wady produktu:
- Jak w opiniach powyżej, smak mieszanki zupełnie odmieniony. Kiedyś o bajeczne i pierroty toczyla się wręcz walka, a teraz wolę ich nie ruszać. Jeszcze parę lat temu u mnie w domu nie wyobrazalismy sobie świąt bez mieszanki, a teraz nie mam najmniejszej ochoty jej kupować. Szkoda... :(

Opinia o produkcie:
Jak wyżej


Przydatność opinii 50% (
4/8
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: ewka(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 02.02.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- co może być zaletą jak nie smak, a jak nie smakują , nie ma zalet

Wady produktu:
- kiepściutka ta czekolada, mieli się jak wyrob czekoladopodobny,nadzienie też jakieś uboższe, oszczędne,jadłam pierroty, bajeczne, nyguski, zmieniło sie to wszystko bardzo na gorsze

Opinia o produkcie:
byle jakie


Przydatność opinii 54% (
13/24
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Smak:

Autor: m.(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 19.01.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:
- produkt czekoladopodobny!

Opinia o produkcie:



Przydatność opinii 54% (
7/13
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ] . 2 . 3

Dodaj opinię o produkcie E. Wedel Mieszanka Wedlowska classic


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Smak:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





 

+ top

 

Copyright © Kasat Sp. z o.o.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.