e-commerce.pl Mapa Strony Powiadom Kontakt
Data wtorek, wrzesień 30, 2014
 
 

Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Kingway EUROBOY 50


Ocena ogólna:
4.5
87
głosów
Polecany przez: 216/335 osób (
64
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
4.3

4.4

4.7

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację Kingway EUROBOY 50




Opinie o Kingway EUROBOY 50

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Damiax1999(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 14.04.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- wszystko inne

Wady produktu:
- dużo pali

Opinia o produkcie:
miałem na nim wywrotkę przy 50 km/h i lakier się porysował i przednie plastiki się połamały wysłałem do kolegi i pospawał mi plastiki maszynką do spawania plastików tak porządnie to zrobił ze przy zadnej prędkości nie hałasują i nawet estetycznie to wygląda


Przydatność opinii 47% (
7/15
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Artur(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 29.12.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- duzy , wygodny, malo pali jak na swoje gabaryty, szybko sie zbiera nawet w dwie osoby,

Wady produktu:
- faktycznie gdy pada to zacina... izolacja wszystkich kabli i zaslona z przodu powinna zalatwic sprawe...slaby hamulec tylni...

Opinia o produkcie:
ogolnie jak sie dba tak sie ma... nie wymagajmy cudow za ta kaske... mam przejechane 4 tys. i tylko raz czyscilem gaznik i raz wymienilem swiece.jak sie dlugo nie jezdzi schodzi powietrze z kol. przy wiekszych predkosciach plastiki daja o sobie znac.slychac je lecz nie pekaja. raz stanal nie wiem dlaczego.. jak go przywiozlem w kombiku pod dom to odpalil normalnie.. sam sie sepsol i sam naprawil... do teraz nie wiem co mu dolegalo...mrozy mu nie straszne nawet na -25 odpala normalni... a i po dluzszej przerwie wystarczy kika razy kopnac zeby zalapal...jest to moj pierwszy skuter wiec jak dla mnie sper sprzet... mam 190cm wzrostu i pozycja jest bardzo wygodna... skuter jest z 2008 roku zapupilem go w 2010 i mam juz go prawie 3 lata... korzystam z niego jak tylko pogoda pozwala...


Przydatność opinii 53% (
10/19
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: adam(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 27.08.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Pisk, który wydobywa się ze skutera znaczy że trzeba dolać oleju !!


Przydatność opinii 54% (
13/24
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: keraj33(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 21.08.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- 1.Wygodny nawet na dalsze trasy
- 2.Nic się nie psuje mimo przejechanych 7600 km wymieniona tylko świeca a i cylinder ale chciałem zwiększyć jego moc a nie z powodu awarii

Wady produktu:
- 1.Plastiki a zwłaszcza obudowa kierownicy
- 2.bardzo słaby tylny hamulec
- 3.Siedzenie źle wyprofilowane bo osoba wyższa wolałaby siedzieć 5 cm dalej :)

Opinia o produkcie:
Kupiłem go nowego za 1999 zł dwa lata temu. To największy skuter i ma koła 13" co przy naszych drogach ma znaczenie.Max prędkość na prostej 70-78 mierzona gps a w dwie osoby 65-70 , pali sporo jak na skuter bo przy 70 ccm pojemności około 4 litrów.
Podsumowanie:to był dobry wybór




Przydatność opinii 63% (
12/19
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Ponyxis(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 30.06.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Ładny
- Szybki jak na swoja wage i wielkosc
- Mało pali
- Wytrzymały
- Sporo miejsca dla pasażera
- Przypomina o braku oleju
- Automatyczne miesza paliwo i olej

Wady produktu:
- Troche za czesto się dławi pomimo mału kilometrów na liczniku
- Troche zakłamany licznik paliwa
- Hamulec bebenowy z tyłu
- Troche trudny dostęp do silnika jak trzeba pogrzebac więcej

Opinia o produkcie:
Przyjemny zarówno na krótkich jak i długich trasach, odpala na mrozie i na gorącu, miałem ostry wypadek a jedyne uszkodzenia to porysowany lakier, pekniete lusterko i pare plastików połamanych.
Po 3000km wymieniłem olej, raz zapchal sie gaźnik, zmieniłem swiece i raz na jakis miesiac trzeba filtr powietrza przeczyscic.


Przydatność opinii 61% (
22/36
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Arek(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 11.04.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- nie ma wad

Wady produktu:
- ładny
- szybki
- nie psuje sie
- zwrotny

Opinia o produkcie:
POLECAM KUPIĆ


Przydatność opinii 60% (
15/25
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: kingway 14(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 27.02.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- wygodny i szybki

Wady produktu:
- słaby kułer mało miejsca pod siedzeniem powalony licznik paliwa czasami się dławi paliwem

Opinia o produkcie:
polecam go kupić


Przydatność opinii 63% (
17/27
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Artur(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 30.01.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- wygodny,duzy,pali od 2,5 do 3,5 litra. szybki dobrze sie zbiera.

Wady produktu:
- gdy pada deszcze lub jest ciapa po sniegu to zacina sie i dlawi, jak jest sucho to wszystko pieknie dziala

Opinia o produkcie:
mam juz przejechane 2500 i wszystko dziala jak nalezy, godny polecenia


Przydatność opinii 57% (
24/42
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Robert.(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 11.12.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- wygodny na długie trasy
- dobrze się zbiera
- bardzo dobry na tuning
- ślicznie wygląda z niebieskim perłowym lakierem i białą podłogą
- dobrze się zbiera
- bardzo wysokie v max

Wady produktu:
- brak.. Miałem niedawno dość mocny ślizg i trochę się plastiki połamały.. ale przy tak mocnej wywrotce w innych skuterach by się połamały w pi..u.

Opinia o produkcie:
Mam go już 2 lata i nie narzekam. Zrobiłem nim już 6 tys. km i jedna z poważnych awarii to zatarłem przekładnie (z własnej winy) ale jak były awarie to drobne 10 min. pracy. Mam go po tuningu, mianowicie zmianie lakieru, cylindra, łatwiej będzie jak powiem że wymieniłem wszystko co było możliwe.
Nie zamieniłbym go na żadnego innego. Bardzo go polecam:) w razie pytań GG ---> 18364179


Przydatność opinii 60% (
33/55
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Zab96(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: rok
Data napisania opinii: 23.08.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- wygodny
- szybko sie zbiera
- swietny wydech
- elektryczny zegar

Wady produktu:
- duzo pali(ok 4l na 100km)
- mała pojemnosc kufra pod siedzeniem
- słabe plastiki koło kierownicy

Opinia o produkcie:
Mam juz skuter prawie rok .Przejechane mam 2700km i nie narzekam. Nic jeszcze w nim nie robiłem to co było robione na przegladach i nic po za ty.A ogólnie skuter prowadzi sie dobrze.W zime nie ma problemu z odpalaniem .POLECAM ;)


Przydatność opinii 54% (
38/70
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ] . 2

Dodaj opinię o produkcie Kingway EUROBOY 50


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:




Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





 

+ top

 

Copyright © Kasat Sp. z o.o.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.