e-commerce.pl Mapa Strony Powiadom Kontakt
Data niedziela, grudzień 21, 2014
 
 

Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Kategorie podobne

Znajdź produkt

 

Bio-Active Zioła Mnicha - na odchudzanie


Ocena ogólna:
4.4
59
głosów
Polecany przez: 1469/2850 osób (
52
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
4.5

4.6

4.4

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację Bio-Active Zioła Mnicha - na odchudzanie




Opinie o Bio-Active Zioła Mnicha - na odchudzanie

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: magda(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 22.10.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- wspomaga odchudzanie

Wady produktu:
- na początku dziwny smak ale później się przyzwyczaja

Opinia o produkcie:
na początku podeszłam do tej herbatki bardzo sceptycznie ale piłam ją 3 razy dziennie i faktycznie całkowicie odstawiłam słodycze.


Przydatność opinii 53% (
20/38
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: paoola(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 14.01.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- pomaga

Wady produktu:
- dziwny smak

Opinia o produkcie:
Kupiłam te cherbatke w smaku nie za dbra ale pomaga czuje sie lekka i schudłam juz 3 kilogramy polecam . droga tez nie jest 6 zeta za 20 torebek tonie majątek


Przydatność opinii 49% (
38/78
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: sylwia(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 28.02.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- ?

Wady produktu:
- smak

Opinia o produkcie:
Herbata herbatką - nie wierzę w cuda. W swoim składzie zawiera L-karnitynę, która przyspiesza spalanie tkanki tłuszczowej. L-karnityna jest dobra (biorę w tabletkach przed siłownią,jest polecana przy dużym wysiłku fizycznym), ale nie oszukujmy się ! Wszystkie takie preparaty nie zdziałają cudów. Podstawa to ZDROWA dieta i regularne ćwiczenia. Herbatka może być tylko dodatkiem, nie miejcie złudzeń, że schudniecie po niej i będziecie miały super sylwetkę. Do tego potrzeba wysiłku fizycznego i starań.


Przydatność opinii 47% (
50/106
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: zofia(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 25.01.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Ja piję już od miesiąca i widzę już efekty.


Przydatność opinii 56% (
45/81
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Aga(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: 3 miesiące
Data napisania opinii: 04.08.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Od 1 maja 5 kg mniej :D

Wady produktu:
- BRAK

Opinia o produkcie:
Zapach hmmm...,smak hmm...,ale da sie wypic.
Ja pije od 1 maja po 1-2 dziennie.Specjalnej diety nie stosuje.Staram sie najpozniej zjesc kolacje do 18.00.
Waga z 72 kg spadla do 67 :))))))))))))


Przydatność opinii 60% (
83/139
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: DeXteR(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 22.05.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Smakuje jak ryba w rumianku :D

Wady produktu:
- Nie działa na mężczyzn. Ssie mnie tak, że mam ochotę zjeść kolejny obiad. A miałem się pilnować o konkretnych porach.

Opinia o produkcie:
Napiszę, jak poużywam jej znowu. Na razie nie czuje się chudszy. Ale na razie 1 torebka.


Przydatność opinii 51% (
275/539
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Zlatanka(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 16.01.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Znacznie przyśpiesza odchudzanie

Wady produktu:
- Brak

Opinia o produkcie:
Dobry produkt stosuje go z lekką dieta od 2 tygodni i juz widze spore efekty.


Przydatność opinii 52% (
327/627
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: bukowiec78(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 13.12.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- zmniejsza apetyt

Wady produktu:
- brak

Opinia o produkcie:
Stosowałam te ziola przy odchudzaniu. Efekt był super - po spożyciu takiej herbatki po posiłku długo nie chciało mi się jeść. Systematycznie traciłam kilogramy. Mam dużo energii co też mnie cieszy


Przydatność opinii 52% (
317/607
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Pralina(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: 3 miesiące
Data napisania opinii: 17.07.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Zmniejsza apetyt

Wady produktu:
- brak

Opinia o produkcie:
Stosowalam te ziola przy odchudzaniu. Efekt byl super - po spozyciu takiej herbatki po posilku dlugo nie chcialo mi sie jesc. Systematycznie tracilam kiogramy. Taki specyfik jest dobry dla leniwych osob, ktorym nie chce sie uprawiac sportu, lub dla tych, ktorzy nie maja na to czasu - ja w tym okresie intenywnie pracowalam.


Przydatność opinii 54% (
342/632
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: madzela(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 14.10.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- dobra w smaku

Wady produktu:
- nie wiem

Opinia o produkcie:
pije ta herbatke od miesiaca.Jest tak dobra ze czuje sie po niej lekka i nie wzdeta tak jak przed jej piciem.Polecam.


Przydatność opinii 53% (
307/581
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ]

Dodaj opinię o produkcie Bio-Active Zioła Mnicha - na odchudzanie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:




Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





 

+ top

 

Copyright © Kasat Sp. z o.o.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.