e-commerce.pl Mapa Strony Powiadom Kontakt
Data niedziela, luty 14, 2016
 
 

Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Kategorie podobne

Znajdź produkt

 

Bio-Active Zioła Mnicha - na odchudzanie


Ocena ogólna:
4.5
64
głosów
Polecany przez: 1494/2890 osób (
52
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
4.4

4.6

4.4

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację Bio-Active Zioła Mnicha - na odchudzanie




Opinie o Bio-Active Zioła Mnicha - na odchudzanie

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: misia6778(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 07.01.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Dziwny smak na początku potem można sie przyzwyczaić i wydaje się dobra :)
- Czuje sie lżejsza
- Zmniejsza apetyt

Wady produktu:
- brak

Opinia o produkcie:
Piję tą herbatę od 4 dni i narazie nie widze efektów :D warto ją kupić chociaż na spróbowanie chociażby ze względu na tą niską cene.


Przydatność opinii: brak ocen
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: marta(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 29.07.2015 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- daje motywacje do odchudzania

Wady produktu:
- brak

Opinia o produkcie:
3 razy dziennie to taki obowiazek bo picie 2 razy nie daje efektu ale polecam


Przydatność opinii 40% (
2/5
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: magda(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 22.10.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- wspomaga odchudzanie

Wady produktu:
- na początku dziwny smak ale później się przyzwyczaja

Opinia o produkcie:
na początku podeszłam do tej herbatki bardzo sceptycznie ale piłam ją 3 razy dziennie i faktycznie całkowicie odstawiłam słodycze.


Przydatność opinii 56% (
27/48
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: paoola(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 14.01.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- pomaga

Wady produktu:
- dziwny smak

Opinia o produkcie:
Kupiłam te cherbatke w smaku nie za dbra ale pomaga czuje sie lekka i schudłam juz 3 kilogramy polecam . droga tez nie jest 6 zeta za 20 torebek tonie majątek


Przydatność opinii 46% (
41/89
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: sylwia(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 28.02.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- ?

Wady produktu:
- smak

Opinia o produkcie:
Herbata herbatką - nie wierzę w cuda. W swoim składzie zawiera L-karnitynę, która przyspiesza spalanie tkanki tłuszczowej. L-karnityna jest dobra (biorę w tabletkach przed siłownią,jest polecana przy dużym wysiłku fizycznym), ale nie oszukujmy się ! Wszystkie takie preparaty nie zdziałają cudów. Podstawa to ZDROWA dieta i regularne ćwiczenia. Herbatka może być tylko dodatkiem, nie miejcie złudzeń, że schudniecie po niej i będziecie miały super sylwetkę. Do tego potrzeba wysiłku fizycznego i starań.


Przydatność opinii 48% (
58/122
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: zofia(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 25.01.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Ja piję już od miesiąca i widzę już efekty.


Przydatność opinii 56% (
49/88
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Aga(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: 3 miesiące
Data napisania opinii: 04.08.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Od 1 maja 5 kg mniej :D

Wady produktu:
- BRAK

Opinia o produkcie:
Zapach hmmm...,smak hmm...,ale da sie wypic.
Ja pije od 1 maja po 1-2 dziennie.Specjalnej diety nie stosuje.Staram sie najpozniej zjesc kolacje do 18.00.
Waga z 72 kg spadla do 67 :))))))))))))


Przydatność opinii 63% (
98/155
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: DeXteR(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 22.05.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Smakuje jak ryba w rumianku :D

Wady produktu:
- Nie działa na mężczyzn. Ssie mnie tak, że mam ochotę zjeść kolejny obiad. A miałem się pilnować o konkretnych porach.

Opinia o produkcie:
Napiszę, jak poużywam jej znowu. Na razie nie czuje się chudszy. Ale na razie 1 torebka.


Przydatność opinii 51% (
276/544
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Zlatanka(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 16.01.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Znacznie przyśpiesza odchudzanie

Wady produktu:
- Brak

Opinia o produkcie:
Dobry produkt stosuje go z lekką dieta od 2 tygodni i juz widze spore efekty.


Przydatność opinii 52% (
330/631
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: bukowiec78(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 13.12.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- zmniejsza apetyt

Wady produktu:
- brak

Opinia o produkcie:
Stosowałam te ziola przy odchudzaniu. Efekt był super - po spożyciu takiej herbatki po posiłku długo nie chciało mi się jeść. Systematycznie traciłam kilogramy. Mam dużo energii co też mnie cieszy


Przydatność opinii 52% (
322/614
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ] . 2

Dodaj opinię o produkcie Bio-Active Zioła Mnicha - na odchudzanie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:




Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





 

+ top

 

Copyright © Kasat Sp. z o.o.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.