e-commerce.pl Mapa Strony Powiadom Kontakt
Data niedziela, maj 28, 2017
 
 

Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Kategorie podobne

Znajdź produkt

 

Bio-Active Zioła Mnicha - na odchudzanie


Ocena ogólna:
4.4
72
głosów
Polecany przez: 1673/3230 osób (
52
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
4.2

4.8

4.6

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację Bio-Active Zioła Mnicha - na odchudzanie




Opinie o Bio-Active Zioła Mnicha - na odchudzanie

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: megi(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 05.01.2017 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- smak

Wady produktu:
- Rozregulowała mi okres

Opinia o produkcie:



Przydatność opinii: brak ocen
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: aneta(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 02.01.2017 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- cena
- smak (ja dorzucam do niej np cytrynę)
- czuję się po niej lekka

Wady produktu:
- brak

Opinia o produkcie:
Piję dopiero od tygodnia i jeszcze nie ubyło mi na wadze, ale samopoczucie dobre


Przydatność opinii 75% (
3/4
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Martyna186(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: 3 miesiące
Data napisania opinii: 12.08.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Dobry smak
- cena
- pomaga!

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Stosowałam ja około 2 tyg i naprawdę widziałam efekty! Gdy miałam sama dietę, nie wyglądałam tak dobrze. Dzięki niej i niewielkiej diecie znacznie poprawiła mi się sylwetka, polecam serdecznie


Przydatność opinii 67% (
2/3
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: aldona(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 01.08.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Niska cena

Wady produktu:
- Brak

Opinia o produkcie:
Smaczna herbatka,zmniejsza sie po niej apetyt


Przydatność opinii 100% (
2/2
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: gunia1234(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 14.05.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- dobry smak,
- nie czuć chemii, jak w niektórych herbatach,
- w miarę niska cena,

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Mi osobiście herbatka smakuje, piję ją kilka dni i zobaczę co z tego wyjdzie, jeżeli nie będzie pomagać to dla mnie nie będą to zmarnowane pieniądze, ponieważ i tak na co dzień piję ziołowe herbatki, polecam spróbować :)


Przydatność opinii 100% (
1/1
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Klaudi_17_(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 18.02.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- czuje się syta

Wady produktu:
- smak coś w stylu szałwii/do dyskusji

Opinia o produkcie:
Dopiero co stosuje, ale nie czuje po niej głodu. Do tego jem co 3h i ćwiczę, mam nadzieje, że niedługo zobaczę efekty.


Przydatność opinii 50% (
126/254
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: misia6778(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 07.01.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Dziwny smak na początku potem można sie przyzwyczaić i wydaje się dobra :)
- Czuje sie lżejsza
- Zmniejsza apetyt

Wady produktu:
- brak

Opinia o produkcie:
Piję tą herbatę od 4 dni i narazie nie widze efektów :D warto ją kupić chociaż na spróbowanie chociażby ze względu na tą niską cene.


Przydatność opinii 50% (
127/254
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: marta(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 29.07.2015 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- daje motywacje do odchudzania

Wady produktu:
- brak

Opinia o produkcie:
3 razy dziennie to taki obowiazek bo picie 2 razy nie daje efektu ale polecam


Przydatność opinii 50% (
131/263
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: magda(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 22.10.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- wspomaga odchudzanie

Wady produktu:
- na początku dziwny smak ale później się przyzwyczaja

Opinia o produkcie:
na początku podeszłam do tej herbatki bardzo sceptycznie ale piłam ją 3 razy dziennie i faktycznie całkowicie odstawiłam słodycze.


Przydatność opinii 58% (
29/50
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: paoola(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 14.01.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- pomaga

Wady produktu:
- dziwny smak

Opinia o produkcie:
Kupiłam te cherbatke w smaku nie za dbra ale pomaga czuje sie lekka i schudłam juz 3 kilogramy polecam . droga tez nie jest 6 zeta za 20 torebek tonie majątek


Przydatność opinii 47% (
42/90
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ] . 2

Dodaj opinię o produkcie Bio-Active Zioła Mnicha - na odchudzanie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:




Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





 

+ top

 

Copyright © Kasat Sp. z o.o.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.