e-commerce.pl Mapa Strony Powiadom Kontakt
Data poniedziałek, kwiecień 21, 2014
 
 

Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Garnier Color Naturals 7 - Blond


Ocena ogólna:
2.2
40
głosów
Polecany przez: 148/321 osób (
46
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Łatwość stosowania:
Trwałość koloru:
Zapach:
2.5

3.7

2.6

3.6

2.9

1.8

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację Garnier Color Naturals 7 - Blond




Opinie o Garnier Color Naturals 7 - Blond

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: anka29/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 31.08.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- brak

Wady produktu:
- oszukany kolor, który niejedną blondynkę zamieni w szatynkę!!!

Opinia o produkcie:
Miałam włosy koloru blond podobne do tego z opakowania-kolor uzyskałam dwa lata nakładając na czarne wtedy włosy coraz to jaśniejsze odcienie różnych farb,gdyż nie chciałam traktować ich rozjaśniaczem-udało się były jasne.Ten kolor wybrałam ponieważ był najbardziej zbliżony do mojego i chciałam go tylko odświeżyć i nagle SZOK!!!!!!!włosy znowu są ciemne i to bardzo!!!!!!!!Zawiodłam się na firmie Garnier i choć byłam ich wierną fanką jeśli chodzi o ciemne odcienie to po zaistniałym incydencie niestety musimy się rozstać z Garnierem!!!!!jak można pod takim odcieniem sprzedawać taki szajs???to nie jest ciemniejszy o 1-2 tony kolor !to już zupełnie inna gama kolorystyczna ,która obok blondu nawet nie stała!!!nie polecam i ostrzegam te z Was ,które nadal chcą pozostać blondynkami.


Przydatność opinii 60% (
3/5
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: Izabela(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 02.08.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
jeszcze nigdy nie zawiodłam się tak na farbie do włosów !!!!

zamiast ciemnego blondu włosy wyszły mi w kolorze ciemnego brązu z delikatną złotą poświatą.... kolor ani trochę nie przypomnina tego koloru który obiecywał producent. Jestem totalnie załamana moimi włosami a co gorsza farba się nie wypłukuje !


Przydatność opinii 52% (
24/46
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: kamila(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 27.06.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- *łatwość nakładania
- *przystępna cena
- *ilość produktu
- *miękkie i błyszczące włosy

Wady produktu:
- *zostawia zielonkawą poświate
- *zdecydowanie ciemniejszy niż na opakowaniu

Opinia o produkcie:
miałam jasny złoty blond chcąc nieco przyciemnic kolor nałożyłam garnier Color Naturals 7 i mimo że trzymałam farbę na włosach 10 min kolor wyszedł dość ciemny z bardzo brzydką poświatą zieleni
mam nadzieję że kolor szybko się spułcze i powróce do tego co było przed tą feralną koloryzacją


Przydatność opinii 51% (
36/71
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: Aga(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 30.05.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- kolor ładny, inny niż na opakowaniu, bardziej popielaty

Wady produktu:
- nieprzyjemny zapach
- konsystencja

Opinia o produkcie:
Po przeczytaniu opinii innych bałam się użyć tej farby, ale.... Miałam pasemka jasne bardzo z kolorem na poziomie 6. Swoje naturalne też na poziomie 5-6. Duże odrosty i szkoda włosów na ciągłe rozjaśnianie. Chcę wrócić do swoich, ewentualnie z delikatnymi refleksami jak od słońca. Zaryzykowałam i nie żałuję. Ale!!!!! Rozjaśnione włosy szybciej chłoną kolor więc trzymałam na włosach 10 minut. Efekt bardzo mi się podoba.


Przydatność opinii 50% (
40/80
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: sylwia(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 29.04.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- brak !

Wady produktu:
- kolor zupelnie inny niz na opakowaniu
- nie pokrywa wszystkich wlosow-zostawia placki na glowie

Opinia o produkcie:
absolutnie odradzam !!!! kolor zupelnie inny niz na opakowaniu, nie podobny do niczego. w zyciu nie mialam tak brzydkiego koloru na wlosach !!! daleko mu do blondu, raczej jest to cos jak ciemny braz ;///


Przydatność opinii 51% (
25/49
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: monicca(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 28.02.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- dosc przystepna cena

Wady produktu:
- Kolor jaki wyszedl na moich wlosach to zielono brazowy a nie blond ,smierdzi az lzy leca, zaklamane kolory na opakowaniu

Opinia o produkcie:
nie polecam , szkoda kasy i nerwow


Przydatność opinii 52% (
12/23
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: Winniq(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 31.01.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- KOLOR JEST TRWAŁY
- FARBA NIE SPŁYWA Z WŁOSÓW
- OGÓLNIE TA FIRMA JEST SUPER, ALE TEN ODCIEŃ JAKOŚ IM SIĘ NIE UDAŁ (POWINNI GO WYCOFAĆ, ALBO JAKOŚ NAPRAWIĆ)

Wady produktu:
- KOLOR WYSZEDŁ CIEMNO, I TO BARDZO, MOŻNA POWIEDZIEĆ, ZE CIEMNY BRĄZ
- ZAPACH- DRAŻNIĄCY
- MAŁO WYDAJNA- NA MOJE WŁOSY 1 OPAKOWANIE NIE WYSTARCZY

Opinia o produkcie:
OGÓLNIE FARBY GARNIERA POLECAM, ALE TEGO ODCIENIA SIĘ STRZEŻCIE, JEŚLI NIE CHCECIE MIEĆ CIEMNO-BRĄZOWYCH WŁOSKÓW!


Przydatność opinii 54% (
21/39
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: Hanka82(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 18.12.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
kolor zupełnie nie podobny do tego na opakowaniu, po zafarbowaniu(przed mialam kolor bardzo bardzo jasny blond z tej samej firmy ,który był bardzo ładny)pojawiła sie "zielonkawa"poświata!!!!kolor niepodobny do niczego!!Tragedia!!!!!!!




Przydatność opinii 57% (
44/77
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: zniesmaczona(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 08.09.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- szybko sie zmywa

Wady produktu:
- inny kolor niz na opakowaniu
- poswiata zieleni

Opinia o produkcie:
mialam jasny blond chcialam przyciemnic to wyszedl mi niemal czarny ;/
Schodzi szybko jednak zostawia brzydkie pasma;/ NIE POLECAM


Przydatność opinii 54% (
44/82
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: mala86(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 19.04.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- przystępna cena
- ładnie pachnie
- działa szybko
- włosy są miękkie i puszyste

Wady produktu:
- ZAMIAST BLONDU WYSZEDŁ MI CIEMNY BRĄZ!!!
- bardzo rzadki przez co ścieka z włosów

Opinia o produkcie:
Niestety nie jestem zadowolona!!! miałam śliczny jasny blondzik i chciałam tylko odrobinę przyciemnić, aby wyglądały jak moje naturalne( zbliżone do zdjęcia), a o zgrozo po 20 min. trzymania na głowie wyszedł mi ciemny brąz. kolor ładny tylko, że ja w tym ciemnym wyglądam okropnie! nawet zgłosiłam to do serwisu konsumenckiego Garniera, bo wiem że często ten kolor taki właśnie wychodzi. niestety opinie o nim przeczytałam za póżno:-(


Przydatność opinii 55% (
32/58
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ] . 2

Dodaj opinię o produkcie Garnier Color Naturals 7 - Blond


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





 

+ top

 

Copyright © Kasat Sp. z o.o.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.