|
Twoje ustawieniaKategorieNarzędzia
Dodaj swoją opinię o tym produkcie
Dodaj uwagę lub pytanie dotyczące produktu
Subskrybuj nowe opinie o produkcie
Subskrybuj nowe uwagi i pytania do tego produktu
Dodaj produkt do obserwowanych
Zgłoś uwagi do opisu produktu
Dodaj zdjęcie produktu, ulotkę lub instrukcję
Dodaj nowy produkt
Znajdź produktNajnowsze opinieAbba Tuńczyk w oleju Contimax Filety śledziowe w kremie meksykańskim Contimax Filety śledziowe w kremie po chińsku Contimax Roladki śledziowe z peperoni w sosie winegret BMC Szprot w oleju WINTER |
Rio Mare Tuńczyk w oliwie z oliwek
Producent: Rio Mare Opis produktu:
Tuńczyk w czystej oliwie z oliwek. Wytwarzany jest on z najbardziej cenionych gatunków tuńczyka, poławianych przy zachowaniu metod przyjaznych dla środowiska, a zwłaszcza dla delfinów, w krystalicznie czystych, nieskażonych morskich wodach oceanicznych. Zaraz po wyłowieniu, tuńczyk zostaje zamrożony w całości na łodzi, tak aby zachować jego właściwości zdrowotne, smakowe oraz charakterystyczny aromat. W nowoczesnej fabryce w Cermente, położonej nad jeziorem Como tuńczyk jest stopniowo rozmrażany i dzielony ręcznie na duże kawałki, a następnie gotowany na parze. Dalej następuje proces podwójnego, ręcznego oczyszczania. Usuwa się łuski, skórę oraz ciemne mięso, aby zapewnić najwyższą czystość i delikatność produktu. Pod koniec tego etapu tuńczyk przyjmuje formę długich filetów, które kroi się ostrym nożem na płaty o grubości odpowiedniej do umieszczenia ich w puszce. Tuńczyk zanurza się w czystej oliwie z oliwek, dodaje szczyptę soli... Kliknij aby rozwinąć pełny opis produktu
Tuńczyk w czystej oliwie z oliwek. Wytwarzany jest on z najbardziej cenionych gatunków tuńczyka, poławianych przy zachowaniu metod przyjaznych dla środowiska, a zwłaszcza dla delfinów, w krystalicznie czystych, nieskażonych morskich wodach oceanicznych. Zaraz po wyłowieniu, tuńczyk zostaje zamrożony w całości na łodzi, tak aby zachować jego właściwości zdrowotne, smakowe oraz charakterystyczny aromat. W nowoczesnej fabryce w Cermente, położonej nad jeziorem Como tuńczyk jest stopniowo rozmrażany i dzielony ręcznie na duże kawałki, a następnie gotowany na parze. Dalej następuje proces podwójnego, ręcznego oczyszczania. Usuwa się łuski, skórę oraz ciemne mięso, aby zapewnić najwyższą czystość i delikatność produktu. Pod koniec tego etapu tuńczyk przyjmuje formę długich filetów, które kroi się ostrym nożem na płaty o grubości odpowiedniej do umieszczenia ich w puszce. Tuńczyk zanurza się w czystej oliwie z oliwek, dodaje szczyptę soli morskiej oraz umieszcza w solidne opakowania, mające gwarancje odporności na korozję. Proces produkcyjny kończy faza dojrzewania produktu i finalne testy kontroli jakości. Opinie o Rio Mare Tuńczyk w oliwie z oliwek
Rio Mare Tuńczyk w oliwie z oliwek - komentarze, uwagi, pytania
Zobacz także:
Najnowsze produkty Rio Mare:
|
|