|  | 
  
    |   
  dodaj do obserwowanych
 | Producent: Wydawnictwo Rea
 Kategoria: Kulinaria
 
 W kuchni, tak jak w życiu, ciągle coś się zmienia. W sklepach pokazują się nowe produkty i przyprawy, posiłki przyrządza się inaczej niż kiedyś.
W serii tej będziemy lansować atrakcyjne ... więcej »
 
 | Autor: Hanna Grykałowska Liczba stron: 96
 Okładka: twarda
 Rok wydania: brak danych
 Seria wydawnicza: brak danych
 
 | 
  
    | Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię 
Średnia ocena:  brak    Polecany przez:   101/206 osób  ( 49 %)brak poleceń | 
  
    |   
  dodaj do obserwowanych
 | Producent: Wydawnictwo Rea
 Kategoria: Kulinaria
 
 Kuchnia chińska to jedna z najstarszych tradycji kulinarnych na świecie. Jest jedyna, niepowtarzalna i niezwykła, warta więc naśladowania.
Wymaga wprawdzie specjalnych naczyń, produktów i... więcej »
 
 | Autor: Hanna Grykałowska Liczba stron: 64
 Okładka: twarda
 Rok wydania: brak danych
 Seria wydawnicza: brak danych
 
 | 
  
    | Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię 
Średnia ocena:  brak    Polecany przez:   106/214 osób  ( 50 %)brak poleceń | 
  
    |   
  dodaj do obserwowanych
 | Producent: Wydawnictwo Rea
 Kategoria: Kulinaria
 
 Pomysły na drób i dzikie ptactwo
Prawdziwych smakoszy nie trzeba długo namawiać do jedzenia potraw z drobiu. Mięso to bowiem ma nie tylko wysokie walory smakowe, ale jest również niezwykle... więcej »
 
 | Autor: Hanna Grykałowska Liczba stron: 64
 Okładka: miękka (broszurowa)
 Rok wydania: brak danych
 Seria wydawnicza: brak danych
 
 | 
  
    | Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię 
Średnia ocena:  brak    Polecany przez:   107/216 osób  ( 50 %)brak poleceń | 
  
    |   
  dodaj do obserwowanych
 | Producent: Wydawnictwo Rea
 Kategoria: Kulinaria
 
 Coraz więcej osób rezygnuje z jedzenia mięsa, jeśli nie na stałe, to przynajmniej w okresie letnim. Aby dostarczyć organizmowi wszystkich potrzebnych do życia składników, należy... więcej »
 
 | Autor: Hanna Grykałowska Liczba stron: 64
 Okładka: miękka (broszurowa)
 Rok wydania: brak danych
 Seria wydawnicza: brak danych
 
 | 
  
    | Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię 
Średnia ocena:  4.0    1   głosów
 Polecany przez:   108/218 osób  ( 50 %)brak poleceń | 
  
    |   
  dodaj do obserwowanych
 | Producent: Wydawnictwo Rea
 Kategoria: Kulinaria
 
 Jak Polska długa i szeroka, ciasta jada się w bardzo wielu domach. Są zdrowe, lubiane i doskonale uzupełniają codzienny jadłospis. Można kupić całkiem niezłe gotowe wypieki, ale prawdziwi... więcej »
 
 | Autor: Hanna Grykałowska Liczba stron: 64
 Okładka: miękka (broszurowa)
 Rok wydania: brak danych
 Seria wydawnicza: brak danych
 
 | 
  
    | Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię 
Średnia ocena:  brak    Polecany przez:   103/212 osób  ( 49 %)brak poleceń | 
  
    |   
  dodaj do obserwowanych
 | Producent: Wydawnictwo Rea
 Kategoria: Kulinaria
 
 Sałatki zrobiły światową karierę. I trudno się temu dziwić, bo są smaczne, zdrowe, tanie i łatwe do przyrządzenia. Jada się je o każdej porze dnia. Mogą stanowić przystawkę, zakąskę, ... więcej »
 
 | Autor: Hanna Grykałowska Liczba stron: 64
 Okładka: miękka (broszurowa)
 Rok wydania: brak danych
 Seria wydawnicza: brak danych
 
 | 
  
    | Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię 
Średnia ocena:  brak    Polecany przez:   102/204 osób  ( 50 %)brak poleceń | 
  
    |   
  dodaj do obserwowanych
 | Producent: Wydawnictwo Rea
 Kategoria: Kulinaria
 
 Moda na koktajle opanowała cały świat, nie ominęła także Polski. I nic w tym dziwnego, są smaczne, kolorowe i orzeźwiające, podaje się je często w różnych sytuacjach, miejscach i... więcej »
 
 | Autor: Steven Hudson Liczba stron: 64
 Okładka: miękka (broszurowa)
 Rok wydania: brak danych
 Seria wydawnicza: brak danych
 
 | 
  
    | Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię 
Średnia ocena:  brak    Polecany przez:   115/234 osób  ( 49 %)brak poleceń | 
  
    |   
  dodaj do obserwowanych
 | Producent: Wydawnictwo Rea
 Kategoria: Kulinaria
 
 SZKOŁA BARMANÓW. SHAKE IT! jest czymś więcej niż zwykłą książką o barach. Jest to podręcznik wprowadzający do zawodu barmana i przybliżający czytelnikowi krok po kroku zasady pracy za... więcej »
 
 | Autor: Otto Arera Liczba stron: 418
 Okładka: twarda
 Rok wydania: brak danych
 Seria wydawnicza: brak danych
 
 | 
  
    | Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię 
Średnia ocena:  brak    Polecany przez:   101/199 osób  ( 51 %)brak poleceń | 
  
    |   
  dodaj do obserwowanych
 | Producent: Wydawnictwo Rea
 Kategoria: Kulinaria
 
 Zimna kuchnia to obszerna wiedza o sposobach przyrządzania potraw, potocznie zwanych zimnymi daniami oraz o produktach i technikach stosowanych przy ich przygotowaniu. Na 2000 zdjęć przedstawiono, ... więcej »
 
 | Autor: Reinhold Metz, Hans Szameitat, Liczba stron: 408
 Okładka: twarda
 Rok wydania: brak danych
 Seria wydawnicza: brak danych
 
 | 
  
    | Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię 
Średnia ocena:  5.0    1   głosów
 Polecany przez:   98/190 osób  ( 52 %)brak poleceń | 
  
    |   
  dodaj do obserwowanych
 | Producent: Wydawnictwo Rea
 Kategoria: Kulinaria
 
 Chłodniki, stała pozycja w kuchni polskiej i zajmująca coraz więcej miejsca w kuchni światowej, powracają do łask smakoszy. Są to bowiem, wbrew pozorom, świetne, smaczne, zdrowe, często... więcej »
 
 | Autor: Teresa Miazgowska Liczba stron: 96
 Okładka: twarda
 Rok wydania: brak danych
 Seria wydawnicza: brak danych
 
 | 
  
    | Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię 
Średnia ocena:  brak    Polecany przez:   111/217 osób  ( 51 %)brak poleceń |