|  | 
  
    |   
  dodaj do obserwowanych
 | Producent: Agencja Wydawnicza Jerzy Mostowski
 Kategoria: Kulinaria
 
 Kuchnia azjatycka cieszy się u nas coraz większą popularnością i pewnie dlatego wok znajduje się już na wyposażeniu wielu gospodarstw domowych. Nic w tym dziwnego, jest on bowiem naczyniem... więcej »
 
 | Autor: Marlies Sauerborn Liczba stron: 64
 Okładka: miękka (broszurowa)
 Rok wydania: brak danych
 Seria wydawnicza: brak danych
 
 | 
  
    | Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię 
Średnia ocena:  5.0    1   głosów
 Polecany przez:   1410/2779 osób  ( 51 %)brak poleceń | 
  
    |   
  dodaj do obserwowanych
 | Producent: Agencja Wydawnicza Jerzy Mostowski
 Kategoria: Kulinaria
 
 Znalezienie towarzystwa do grillowania nie sprawi nam kłopotu. Ten prawdopodobnie najstarszy znany ludziom sposób przyrządzania potraw, z pewnością ma wielu zwolenników wśród naszej rodziny... więcej »
 
 | Autor: Veronika Muller Liczba stron: 64
 Okładka: miękka (broszurowa)
 Rok wydania: brak danych
 Seria wydawnicza: brak danych
 
 | 
  
    | Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię 
Średnia ocena:  brak    Polecany przez:   1369/2738 osób  ( 50 %)brak poleceń | 
  
    |   
  dodaj do obserwowanych
 | Producent: Dom Wydawniczy REBIS
 Kategoria: Kulinaria
 
 Kolejna część bestsellerowych  porad Gilian McKeith - tym razem w formie przepisów kulinarnych.
Ponad 150 zdrowych i smacznych przepisów.
Jesteś tym, co jesz. Książka kucharska to... więcej »
 
 | Autor: GILLIAN MCKEITH Liczba stron: 240
 Okładka: brak danych
 Rok wydania: 2006
 Seria wydawnicza: brak danych
 
 | 
  
    | Zobacz: 1 opinii tego produktu | dodaj opinię 
Średnia ocena:  2.6    5   głosów
 Polecany przez:   471/923 osób  ( 51 %)brak poleceń | 
  
    |   
  dodaj do obserwowanych
 | Producent: Dom Wydawniczy REBIS
 Kategoria: Kulinaria
 
 Najnowsza książka dietetyka, doktora Marka Bardadyna.
Jeżeli próbując schudnąć ograniczasz jedzenie, to niedobór składników odżywczych już po kilku dniach gwałtownie spowalnia... więcej »
 
 | Autor: MAREK BARDADYN Liczba stron: 232
 Okładka: brak danych
 Rok wydania: 2008
 Seria wydawnicza: brak danych
 
 | 
  
    | Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię 
Średnia ocena:  4.5    2   głosów
 Polecany przez:   487/956 osób  ( 51 %)brak poleceń | 
  
    |   
  dodaj do obserwowanych
 | Producent: Firma Księgarska Jacek Olesiejuk
 Kategoria: Kulinaria
 
 Ta niezwykła książka to ponad 500 przepisów na torty i torciki, biszkopty i ciasteczka, ciasteczka miniaturowe, ciasta ucierane, lekkie i z dodatkami a także na tradycyjne ciasta drożdżowe. A... więcej »
 
 | Autor: praca zbiorowa Liczba stron: 478
 Okładka: twarda
 Rok wydania: 2008
 Seria wydawnicza: brak danych
 
 | 
  
    | Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię 
Średnia ocena:  brak    Polecany przez:   341/693 osób  ( 49 %)brak poleceń | 
  
    |   
  dodaj do obserwowanych
 | Producent: Firma Księgarska Jacek Olesiejuk
 Kategoria: Kulinaria
 
 Książka jest poświęcona najstarszej kuchni Europy. Znawcy twierdzą, że cucina italiana jest także najlepszą kuchnią. Prosta, naturalna i lekka - i bardzo lubiana w wielu krajach, także u... więcej »
 
 | Autor: praca zbiorowa Liczba stron: 320
 Okładka: twarda
 Rok wydania: 2009
 Seria wydawnicza: brak danych
 
 | 
  
    | Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię 
Średnia ocena:  brak    Polecany przez:   330/666 osób  ( 50 %)brak poleceń | 
  
    |   
  dodaj do obserwowanych
 | Producent: Firma Księgarska Jacek Olesiejuk
 Kategoria: Kulinaria
 
 Przyrządzanie jedzenia podczas barbecue przeszło długą ewolucję od czasu zwykłego opiekania mięsa nad ogniem. Tak naprawdę, na przestrzeni kilku lat barbecue stało się ceremonią i... więcej »
 
 | Autor: Richard Carroll Liczba stron: 256
 Okładka: twarda
 Rok wydania: 2008
 Seria wydawnicza: brak danych
 
 | 
  
    | Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię 
Średnia ocena:  brak    Polecany przez:   281/559 osób  ( 50 %)brak poleceń | 
  
    |   
  dodaj do obserwowanych
 | Producent: Firma Księgarska Jacek Olesiejuk
 Kategoria: Kulinaria
 
 Pomyśl przez chwilę o intensywnym zapachu bazylii, ostrej sile papryczek chili oraz żółtozłotym blasku szafranu... Przyprawy bywają same w sobie bardzo smaczne. Kiedy jednak połączy się je... więcej »
 
 | Autor: Richard Carroll Liczba stron: 256
 Okładka: twarda
 Rok wydania: 2008
 Seria wydawnicza: brak danych
 
 | 
  
    | Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię 
Średnia ocena:  brak    Polecany przez:   285/564 osób  ( 51 %)brak poleceń | 
  
    |   
  dodaj do obserwowanych
 | Producent: Oficyna Wydawnicza Multico
 Kategoria: Kulinaria
 
 Jak przyrządzić smakowite potrawy na ognisku? Trzask płonącego drewna, zapach dymu i smakowitych potraw w każdym wywołuje pozytywne skojarzenia. Ale gotowanie w plenerze to coś więcej. To... więcej »
 
 | Autor: Carsten Bothe Liczba stron: 120
 Okładka: twarda
 Rok wydania: brak danych
 Seria wydawnicza: brak danych
 
 | 
  
    | Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię 
Średnia ocena:  5.0    1   głosów
 Polecany przez:   354/716 osób  ( 49 %)brak poleceń | 
  
    |   
  dodaj do obserwowanych
 | Producent: Oficyna Wydawnicza Multico
 Kategoria: Kulinaria
 
 Domowe jedzenie smakuje najlepiej. Nic nie zastąpi własnoręcznie upieczonego chleba, świeżo wędzonej ryby czy dobrze ukiszonej kapusty. Zajrzyj do książki „Domowe przysmaki” i przekonaj... więcej »
 
 | Autor: praca zbiorowa Liczba stron: 328
 Okładka: twarda
 Rok wydania: brak danych
 Seria wydawnicza: brak danych
 
 | 
  
    | Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię 
Średnia ocena:  5.0    1   głosów
 Polecany przez:   117/237 osób  ( 49 %)brak poleceń |