 piątek, październik 31, 2025
	 	piątek, październik 31, 2025	 
	|  | 
| Twoje ustawieniaKategorieNarzędzia Dodaj swoją opinię o tym produkcie  Dodaj uwagę lub pytanie dotyczące produktu  Subskrybuj nowe opinie o produkcie  Subskrybuj nowe uwagi i pytania do tego produktu  Dodaj produkt do obserwowanych  Zgłoś uwagi do opisu produktu  Dodaj zdjęcie produktu, ulotkę lub instrukcję  Dodaj nowy produkt Znajdź produktNajnowsze opinieWydawnictwo Muza SA Doskonałe sałatki Wydawnictwo SIW Znak Robert Makłowicz,  Podróże kulinarne Roberta Makłowicza. Smak Węgier Agencja Wydawnicza Egros Dorota Świątkowska, Moje wypieki Agencja Wydawnicza Egros Dorota Świątkowska, Moje wypieki Agencja Wydawnicza Egros Dorota Świątkowska, Moje wypieki | Firma Księgarska Jacek Olesiejuk Richard Carroll, Barbecue na każdą okazję
   
Producent: Firma Księgarska Jacek Olesiejuk Opis produktu: 
Przyrządzanie jedzenia podczas barbecue przeszło długą ewolucję od czasu zwykłego opiekania mięsa nad ogniem. Tak naprawdę, na przestrzeni kilku lat barbecue stało się ceremonią i przekształciło w coś, co można by nazwać formą sztuki! Pojawiające się trendy w grillowaniu pozwoliły na odkrycie wieku rozmaitych subtelności potraw z mięsa, ryb, warzyw i owoców. Ogień, który bywa niszczycielską siłą, jest właśnie tym czynnikiem, który daje kuchni barbecue twórczy impuls. Jego produkt uboczny, ulotny i zwiewny dym, nadaje zupełnie nowy wymiar naszym doznaniom smakowym. Barbecue, grillowanie i wędzenie są trzema technikami kulinarnymi i nie powinny być mylone, ponieważ każda z nich daje potrawom unikatowy smak.  Zgłoś uzupelnienie lub błąd w opisie produktu Zobacz także:
 Najnowsze produkty Firma Księgarska Jacek Olesiejuk: | ||||||||||||||
|  |