super smaczne oryginalne wegierskie dania jakie znajdziemy w restauracjach tylko w kraju papryki teraz mozemy przygotowac sami, pycha palce lizac, do ...
więcej »
Autor: Wolfgang Vogel
Liczba stron: 128
Okładka: brak danych
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
Informacja dostępna w serwisie od: 25.11.2008 (5819 dni)
Produkt był oglądany: 3431 razy
Oficyna Wydawnicza Multico Wolfgang Vogel, Chleb z własnego pieca nie posiada jeszcze żadnej opinii. Dodaj swoją opinię
Oficyna Wydawnicza Multico Wolfgang Vogel, Chleb z własnego pieca nie ma żadnych komentarzy. Aby dodać swoją uwagę do opinii innych lub zadać pytanie dotyczące produktu, dodaj własny komentarz
Opis produktu:
Jak samodzielnie upiec chleb? Smak i zapach tradycyjnego chleba jest niepowtarzalny. Dlaczego nie zacząc piec chleba w domu? Nasz poradnik opowiada o tym, jak dawniej pieczono chleb, a także zachęca do samodzielnego wypieku dzisiaj -zarówno w specjalnym piecu opalanym drewnem, jak i w zwykłym domowym piekarniku.
Warto spróbować, by zyskać smaczne i zdrowe pieczywo, ale też ogromną satysfakcję z tworzenia czegoś niezwykłego, choć tak powszechnego.
* Budowa tradycyjnego pieca
* Gatunki zbóż i typy mąk do wypieku chleba
* Chleb na zakwasie i na drożdżach
* Przepisy na chleb i bułki oraz różne pikantne i słodkie wypieki.