super smaczne oryginalne wegierskie dania jakie znajdziemy w restauracjach tylko w kraju papryki teraz mozemy przygotowac sami, pycha palce lizac, do ...
więcej »
Autor: Julian Piotrowski
Liczba stron: 96
Okładka: twarda
Rok wydania: 2009
Seria wydawnicza: brak danych
Informacja dostępna w serwisie od: 06.01.2010 (5412 dni)
Produkt był oglądany: 3364 razy
Wydawnictwo AA Julian Piotrowski, Wędzenie ryb nie posiada jeszcze żadnej opinii. Dodaj swoją opinię
Wydawnictwo AA Julian Piotrowski, Wędzenie ryb nie ma żadnych komentarzy. Aby dodać swoją uwagę do opinii innych lub zadać pytanie dotyczące produktu, dodaj własny komentarz
Opis produktu:
Wyborna pozycja dla tych, którzy smakiem świeżo wędzonej ryby chcą się cieszyć zawsze, kiedy mają na to ochotę. Okazuje się, że wędzenia nie musimy wykonywać w osobno wybudowanej wędzarni. Z pomocą tej książki możemy przygotować doskonałe pstrągi, okonie, dorsze, śledzie, dzwonka łososia, karpia, leszcza, flądrę itd. mając tylko do dyspozycji jedynie wok z pokrywą i sprawny wyciąg w kuchni.
Oprócz tego znajdziesz tu wiele cennych rad dotyczących sztuki wędzenia ryb, dokładne wskazówki na temat utrwalania mięsa ryb: solenia, peklowania i dalszej obróbki z dokładnymi recepturami. Ryby, które przygotujecie sami, prawdopodobnie będą najlepsze. Do dzieła kulinarni odkrywcy!